0

Meesterlijke bak mixen van Robèrt van Beckhoven

Een paar weken terug ontving ik een doos vol bak producten en een uitnodiging voor de lancering. Nu ontvang ik wel vaker nieuwe producten om te testen, maar ook hier was ik erg nieuwsgierig naar. Bak producten zin ook niet iets nieuws, want met het populairder worden van zelf bakken groeit in Nederland

0

Blauwe bessen kruimel cheesecake

Wanneer je me op instagram en facebook volgt, weet je dat ik afgelopen maand een leuk pakketje ontving als bloginsider van Rutger Bakt. Samen met Philadelphia daagde hij me uit om met de roomkaas een heerlijke cheesecake te gaan bakken. Nu staan er nog niet veel cheesecake recepten op de blog en

2

Wentelteefjes in een potje

Afgelopen zomer bakte ik deze wentelteefjes in een potje, maar ik vind ze te lekker om niet ook met jullie te delen! Ik bracht mijn wentelteefjes op smaak met citroen en blauwe bes, maar varieer hier gerust mee. Met appel en kaneel lijken deze wentelteefjes ook perfect als ontbijt op zondag in

0

Boterkoek

Het bakken van boterkoek verliep bij mij niet altijd vlekkeloos. In het verleden heb ik dan ook al diverse pogingen gedaan. Het is geen moeilijk recept, maar het vraagt even wat handigheid Je hebt namelijk niet veel nodig en kan er ook genoeg mee gevarieerd worden. Maar… verlies de tijd uit het

0

Zebra koekjes

Het bakken van koekjes blijft een van mijn favoriete bezigheden. Vaak heb je binnen no-time een lekker koekje bij de koffie of thee en kun je eindeloos variëren. Deze zebra koekjes zou je ook goed kunnen maken als rol, waardoor je de bekende swirl krijgt.   In plaats van cacao gebruik ik in

0

Quick bread met kaneel

Ik vind het heerlijk om in buitenlandse recepten te snuffelen en er meer over te leren. Iets wat me binnen het Amerikaanse bakken veel opviel waren de quick breads. Broden (zoet of hartig) zonder gist maar met baksoda en/of bakpoeder. Qua textuur lijkt een quick bread wat mij betreft meer op cake.