0

Makreel salade

Makreel, zalm, forel, tonijn… ik ben er dol op! Toen ik voelde en rook dat er in de foodybox van Kroon op het werk een hele gerookte makreel zat van het visbureau kreeg ik meteen zin in deze makreel salade met toastjes. Natuurlijk snoepte ik tijdens het schoonmaken van de makreel al

2

Aardbeien slof hartjes

Een aardbeien slof ontbrak nog op de blog, naast alle andere heerlijke sloffen. Tijd dus om ook deze met jullie te delen. Geïnspireerd door het Bakken met Niels boek ging ik weer aan de slag. Mijn moeder maak ik deze Moederdag dan ook blij met deze aardbeien slofjes.    Bij de Action

1

Review: Bakken met Niels

Bij het grote publiek is Niels van Til nog niet heel bekend. Hier in de streek echter wel. Ik zag hem voor het eerst op het Festival der zoete verleidingen en kom hem sinds dien op veel plekken tegen. Voor Niels het roer omgooide en met een bakkar door het land ging reizen,

6

Moederdag brunch inspiratie

Het lijkt dit jaar in rap tempo te gaan, zo vielen Pasen en Koningsdag vlak na elkaar en dient nu Moederdag weer aan. Thuis vieren wij dit niet speciaal, net als bij Valentijnsdag vind ik dat je iedere dag lief moet zijn voor je naasten en dus ook je moeder/oma/vrouwelijke rolmodel. Al is

0

Amandel cake met kersenjam

Dat je met cake heel veel kanten op kunt is inmiddels algemeen bekend. Deze amandel cake met kersenjam en een kruimellaagje is misschien wel mijn nieuwe favoriet. Snel te maken, goed mee te variëren en bovendien onwijs lekker!   Voor deze cake nam ik zwarte kersenjam, maar met framboos, aardbei of bosvruchten

0

Review: Bakken met haver

Toen ik dit boek ‘Bakken met haver’ voorbij zag komen was ik meteen benieuwd. Een bakboek over bakken met haver (en dus zonder tarwe en ook nog eens zonder suiker). Hoe tof is dat? Havermout kun je bijna overal kopen, maar lees wel de ingrediënten lijst. Het kan namelijk toch wat sporen