Door op de afbeelding van het boek te klikken, kom je uit op de review
- Atelier Confiserie – Yasmin Othman
- Bakbijbel van A-Z – Rutger van den Broek
- Bakken met kennis – Eke Marien
- Bakken met Niels – Niels van Til
- Bananenboek – Kim Waninge
- Breddos tacos – Nud Dudhia & Chris Whitney
- Brood – Robèrt van Beckhoven
- Broodbijbel – Hiljo Hillebrand
- Choco, noga & fudge – Sara Aasum Hultberg
- De Brabander bakt – Hidde de Brabander
- De poptailbar – Kathy Kordalis
- Een appel per dag – Keda Black
- Francis bakt en kookt thuis – Francis Kuijk
- Heel Holland bakt mee seizoen 5 – Martine Steenstra
- Het grote sinterklaas kookboek – Anneke ammerlaan en Yolanda van der jagt
- Het Laura’s Bakery bakboek – Laura Kieft
- Iedereen bakt! – James Peterson
- IJslolly’s, verassend anders
- Koken met karamel – Marije Sietsema & Constan Heestermans
- Kookschool brood en banket – Rodolphe Landemaine
- Leer bakken met Hans – Hans Spitsbaard
- Laura’s Bakery, het basisbakboek – Laura Kieft
- Limonde, fris & Snacks – Tove Nilsson
- Meer brood uit eigen oven – Levine van Doorne
- Meesterlijk brood – Robèrt van Beckhoven
- Meer meesterlijk brood – Robèrt van Beckhoven
- Miljuschka’s food trucks – Miljuschka Witzenhausen
- Muesli & Granola – Tanya Dusy
- Pindakaas – Saskia Lelieveld en Marije Sietsema
- Puur zoet – Mariette van Tuyl
- Rudolphs Christmas – Rudolph van Veen
- Saakje’s zoete bakboek – Saakje Visser
- The cardemom trail – Chetna Makan
- United States of Cakes – Roy Fares
- Zalig Zoet – Vanessa van Koppen