Volgens mij is tiramisu een klassieker onder de kerst desserts. Op andere gelegenheden kun je hem natuurlijk ook prima maken en er is genoeg variatie te bedenken. Het enige wat mij altijd een beetje tegenhoud is het idee van rauw ei. Natuurlijk kan dit wanneer je super verse eieren gebruikt en is
Koekjes zijn in het kerstseizoen eigenlijk niet weg te denken. In Amerika pakken ze vaak ook groots uit met ‘cookie platters’ en ‘cookie swaps’. Zelf heb ik een aantal koekjes recepten voor jullie uitgeprobeerd, die ik de aankomende weken met jullie zal delen! Deze chocolade koekjes hebben stukjes candy cane (zuurstokken)
Deze chocolademelk & pepernoten taart lijkt verdacht veel op de amaretto taart die onlangs al langs kwam op mijn blog. Mijn broertje vroeg namelijk of ik die bodem de volgende keer niet kon maken van pepernoten. Natuurlijk kan dat, u vraagt… wij draaien! Als ik de bodem zou veranderen wilde ik ook
Tijdens deze periode van het jaar ruik je op veel plekken de bekende december geur, speculaas! Een recept voor speculaasbrok wil ik jullie dan ook niet onthouden. Het is makkelijk te maken en je tovert het ook zo op tafel wanneer je visite krijgt. Met een uur heb je dan ook deze
Deze maand is ook weer voorbij gevlogen! Achter de schermen heb ik al een aantal leuke dingen voorbereid voor de kerst periode. Ik kan dan ook niet wachten om dit met jullie te delen na sinterklaas. Oké, terug naar de foodblogswap. Ik werd gekoppeld aan de blog van Iris, de voedzame keuken. De blog
Vanaf het moment dat mijn delicious bakboek op tafel lag, kon ik voor bijna iedereen hier in huis wel een taart aanwijzen die zij ongetwijfeld graag wilden proeven! Zo koos ik deze amaretto taart voor mijn ouders en dit was zeker een goede keus. Meteen een mooi moment om mijn vierkante quiche