Afgelopen week heb ik in de keuken de ’tools’ die ik veel gebruik bij elkaar gezocht en eens opgesomd waar ik absoluut niet meer zonder kan! Af en toe krijg ik via de mail, maar ook in mijn omgeving de vraag wat je nou handig is om te hebben wanneer je wil
Wat is een tosti nu eigenlijk? Je kunt het zien als een warme sandwich, wat geroosterd wordt met het beleg er al tussen. Zelf maak ik vaak de zogeheten ‘pantosti’. Niet alleen omdat het simpel is, maar ook ik zelf niet van een tosti hou die lijkt op toast. Met een simpele
Met de R in de maand en het iets frisser wordende weer kun je goed merken dat de herfst zijn aantocht maakt en het straks weer winter wordt. Aan de ene kant vind ik deze periode heerlijk, de speculaas en koekkruiden mogen dan weer tevoorschijn komen, de geur van kaneel vind ik
Het is weer zover! De foodblogswap van september mag weer online. Deze maand mocht ik iets maken van de blog van Pien ‘de pan van Pien’. Keer op keer blijf ik het lastig vinden om te kiezen (heb ik wel bij meer dingen, haha!) maar in een aantal berichten had Pien het
Het is weer tijd voor een hartig hapje! Deze filodeeg rolletjes kwam ik tegen in de feesteditie van het gratis blad ‘boodschappen’. Naast hartige hapjes staan er in dit feestnummer ook veel taarten en is er een uitgebreid onderdeel over feest voor kinderen met hapjes en traktaties. De filodeeg hapjes kunnen prima
Het komt niet vaak voor dat je het recept voor een complete maaltijd kunt vinden op mijn blog. Natuurlijk zijn er de champignon recepten en de hartige taarten, maar dat is niet te vergelijken met dit. Ik ben er dan ook vrijwel direct achtergekomen dat ik nog meer respect heb voor de