Het recept voor deze blueberry apple muffins stond in de categorie ‘cake’ van het delicious bakboek. Weliswaar met frambozen in plaats van blauwe besjes, maar waarom kun je dat niet vervangen? Het recept doet mij zelf meer denken aan een muffin, het heeft namelijk geen cake textuur, zoals ik deze in een cupcake
Wanneer je van koekjes bakken en decoreren houdt, is dit een boek waar je dol op zult zijn! Onder het mom van de kookboekenweek 2013, die deze week plaatsvind, leek het me leuk om mijn favoriete bakboek te bespreken met jullie. Het koekboek! Het Koekkoek is geschreven door Mariëlle de Vroome en
Een taart met rood fruit past qua kleur helemaal bij dit seizoen. Echter is het geen aardbeienseizoen meer en is ook het rode fruit aan de dure kant. Toch is deze chocolade en rood fruit taart er eentje die ik zeker voor kerst nog eens wil maken! Naast de appel kaneel bavarois taart, werd
De titel verklapt eigenlijk al wel wat voor taart het is. Deze appel kaneel bavarois taart past dan ook prima in mijn rijtje van bavarois taarten. Zo maakte ik eerder al een mango bavarois taart, een aardbeien bavarois taart en deed ik een poging tot een sinaasappel bavarois taart, wat uiteindelijk een heerlijk
Na veel recepten van Rudolph van Veen gebakken te hebben, kon dit recept uit zijn cupcake boek niet ontbreken! Ik maakte zijn vanille caramel cupcakes die versierd werden met vanille botercrème, caramel saus, fudge en chocolade! Oké, eerlijk is eerlijk… ik heb me niet helemaal braaf aan zijn recept gehouden. Wel voor
Rudolph van Veen maakt in zijn bakery veel lekkers. Vrij in het begin van zijn programma heb ik eens gezegd dat ik alles wilde maken wat hij ook gemaakt heeft. Niet lang daarna ben ik hier op terug gekomen, het is zo veel en het klinkt onwijs lekker! Toen ik Rudolph deze