Deze snicker koekjes stonden al tijden een soort van op mijn to bake list. Het recept stond gekrabbeld in een van mijn vele notitie boekjes, waar ik ideeën en recepten in schrijf. Het is een heerlijk zacht koekjesdeeg die toch wat knapperig is, met een verrassende vulling. In eerste instantie wilde ik ze
Dat je met paaseitjes veel kanten op kunt wisten we al. Zo bakte ik vorig jaar brownie taartjes met daarop witte chocolade eitjes. De dubbel choc paasei koekjes die ik vandaag met jullie deel hebben qua textuur iets weg van een brownie en zijn ook zonder paasei erg lekker. Maar een ei hoort
Nadat ik bij Mannin van baksels.net een workshop heb gevolgd, wist ik zeker dat ik deze Pasen wat meer zou bakken dan alleen koekjes of taart. Heuse paashaas broodjes zouden er op tafel komen! Het basis recept is voor witte bollen, die ik vond bij Levine. Levine heeft een eigen boek over brood uitgebracht en
Rond de Pasen zul je deze schattige schuimpjes op veel plekken op internet tegenkomen. Ook ik ontkwam er niet aan, sinds bijna iedereen hier in huis dol is op meringues! Om toch iets anders te doen dan de lemon curd die je ook rond Pasen veel terug ziet, maakte ik een klein
Na mijn laatste ‘oude post’ waarin ik mijn slagroom truffels deelde, zag ik dat deze bounty ballen ook al ruim 3 jaar stilletjes staan te wachten tot er een mooie foto bij kon. Het is een super easy en heerlijk recept, dus waarom dat zo lang heeft geduurd durf ik jullie echt
Deze heerlijke taart maakte ik voor mijn 25e verjaardag, naast de chocolade frambozen mousse taart die ik al eerder met jullie deelde. Die taart is heerlijk zacht en niet machtig, waardoor hij met het mooie weer op komst zeker een aanrader is! Toch wilde ik ook een abrikozen kruimelvlaai maken. Voor deze abrikozen