Het is schandalig hoelang mijn koekjespers ongebruikt in de kast heeft gelegen. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag vorig jaar, maar wist niet zo goed wat ik er nu mee kon. Hij is van 24kitchen overigens en werkt onwijs goed. Bij de pers horen plaatjes die het deeg vormen. Naast leuke bloemetjes en
Dat ik dol ben op kaas hebben jullie deze maand wel gemerkt. Kaasfondue vind ik dan ook erg gezellig om tijdens de wintermaanden te maken. Heerlijk bij een borrel en dus ook perfect voor de kerstdagen! De kaas voor deze fondue kreeg ik van delekkerstekaas.nl, een webshop met (je raad het vast niet…)
Biscotti zijn Italiaanse dubbelgebakken koekjes in een ovalen vorm. Ze zijn knapperig, droog en worden vaak in een drankje gedipt. Ze stonden al jaren op mijn baklijstje maar ik bedacht me altijd dat het vast een ingewikkeld koekje was, twee keer bakken en ze knapperig en toch zoet krijgen. Niets is minder
Zelf baileys maken stond al jaren op mijn lijstje. Eigenlijk drink ik helemaal geen alcohol, zelfs met een glas wijn kun je me niet echt blij maken. In wintermaanden en vooral tijdens de feestdagen vind ik een glas baileys of Irish cream wel erg lekker. Zo lekker zelfs, dat ik een aantal
Het afgelopen jaar heb ik veel boeken met jullie gedeeld. Mocht je nog een last minute cadeau moeten bedenken voor je eigen lijstje of ben je juist opzoek naar een boek voor een bakliefhebber raad ik je zeker een van deze titels aan. United states of cakes – Roy Fares De titel van dit
Met brood kun je zoveel! Deze witte bollen zijn perfect voor een brunch, lunch of als onderdeel van een buffet tijdens de kerstdagen. Heerlijk met zoet of hartig beleg. Ik maakte ze af met wat sesamzaadjes, hier zijn we namelijk dol op, maar wat dacht je van maanzaad of andere zaden of