Wat vliegt de tijd! Vandaag komt de Sint weer aan in het land, wat dus ook betekend dat we weer heerlijk aan de slag kunnen met de sinterklaas baksels zoals deze taaitaai poppen! Vorig jaar deelde ik al het recept voor kruidnoten en al eens eerder een heerlijke kruidnoten taart (die ik
Er zijn tegenwoordig zoveel leuke bakvormen en bak apparaten te vinden dat ik het bijna zonde vind om ze allemaal aan te schaffen. Hoewel ze leuk zijn en blijven, gebruik ik ze in de realiteit maar erg weinig. Toen ik de kans kreeg een mini donut maker te lenen, greep ik die
Dat ik dol ben op bakboeken is vast geen verassing. Eerder dit jaar kwam dit prachtige bakboek van Saakje Visser (het bakmeisje) uit. Saakje is regelmatig te zien als bakmeisje op tv (koffietijd). Ook reist ze met haar mobiele bakbar en tegenwoordig ook een koekbar door Nederland en kun je in Arnhem
Zodra het september is, worden ze in Amerika helemaal wild. Naja, de pompoen lovers in ieder geval. Iedere september weer, moet ik lachen om de hoeveelheid pompoenbakels, gerechten en pompoengerelateerde items die in al mijn tijdlijnen verschijnen. Pumpkin spice is ook zoiets. Door drankjes, in cake of andere heerlijke baksels. Hoewel het inmiddels november is,
In mijn high tea reeks zijn er nog een aantal dingen die niet mogen ontbreken, voor een traditionele high tea. Zo ook deze sandwiches. Ik geef drie heerlijke varianten, al kan ik er nog tig met jullie delen. Geen benodigdheden dit keer, maar slechts de bereidingswijzes. Ik nam wit casino brood voor deze sandwiches,
Oké, nog eentje dan! Volgende week is het Halloween en met deze spinnenweb cupcakes maak je een feestje helemaal af! Helemaal in combinatie met de spinnen koekjes! Op de cupcake zit een lekkere pluk suikerspin, voor het web effect. Het enige nadeel? Suikerspin heeft in een vochtige omgeving de neiging om snel te smelten.