4x boeken voor je verlanglijst

Het afgelopen jaar heb ik veel boeken met jullie gedeeld. Mocht je nog een last minute cadeau moeten bedenken voor je eigen lijstje  of ben je juist opzoek naar een boek voor een bakliefhebber raad ik je zeker een van deze titels aan. 

United states of cakes – Roy Fares

De titel van dit boek verklapt eigenlijk de inhoud al. Amerikaanse baksels maar dan zo, dat wij Europeanen het niet te zoet vinden. Van cheesecakes tot heerlijke cupcakes en repen. Gebruik maken van Candy bars is ook geen schande aldus Roy. Naast recepten vind je er ook meer informatie over lekkere plekken die Roy heeft bezocht.
 
Tot het einde van deze maand is het boek tijdelijk afgeprijsd naar €12,50. Dus sla vooral je slag!
United states of cakes | HandmadeHelen
 

Laura’s bakery, het basisbakboek

Afgelopen september was ik in Haarlem voor de boekpresentatie van het basisbakboek. Laura ken je als blogster op de grootste zoete bakblog van Nederland, Lauras Bakery. Het boek is dan ook een echte afspiegeling van haar blog en zoals ik Laura heb leren kennen.
 
Het boek bestaat uit diverse hoofdstukken die je naast het basisrecept ook heerlijke ideeen geven hoe je hiermee aan de slag kan gaan. En zeg nou eerlijk, goede degelijke basisrecepten zijn nooit weg toch? 
 
Het boek is te koop voor €24,95 bij o.a bol.com
Laura's Bakery, het basisbakboek - Laura Kieft

Laura’s Bakery, het basisbakboek – Laura Kieft

 

Saakje’s zoete bakboek – Saakje Visser

In het voorjaar kwam dit boek uit, van Saakje Visser die je ook als bakmeisje kunt kennen. In het boek vind je niet alleen recepten voor zoete baksels, ook deelt Saakje de tips en trucs voor het samenstellen van zoete tafels in diverse thema’s. Het boek is dus heel divers en party planners in spe kunnen ook zeker uit de voeten met dit bakboek.
 
Het boek is te koop voor €29,95 bij o.a. Bol.com
Saakje's zoete bakboek - Saakje Visser

Saakje’s zoete bakboek – Saakje Visser

 

Meer brood uit eigen oven – Levine van Doorne

Wanneer je van broodbakken houdt is dit een absolute musthave in je boekenkast. Het bevat duidelijke uitleg die heel begrijpbaar is geschreven. Daarnaast zijn er in het boek tabellen te vinden die je laten zien hoe je de broden op een andere wijze kunt maken. De recepten variëren van broden over de grens, als bijvoorbeeld een foccacia tot een feestbrood voor de aankomende feestdagen.
 
Hoewel het een tweede boek is van Levine, functioneert het perfect als boek op zichzelf. Alles wordt vanaf de theorie goed uitgelegd en niet steeds verwezen naar theorie in haar voorgaande boek.
 
Het boek is te koop voor €24,95 bij o.a. Bol.com
Meer brood uit eigen oven - Levine van Doorne

Meer brood uit eigen oven – Levine van Doorne

 
De links in deze blogpost bevatten affiliate links, bestel je via deze link krijgt handmadehelen.nl een kleine vergoeding.
 
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.