Een extra blogpost met leuk nieuws! Mocht je me op instagram volgen heb je het waarschijnlijk al gezien. Ik mocht het vorige week eindelijk verklappen! Mijn recepten staan in een heus boek. In samenwerking met Miller Media, heb ik afgelopen zomer hard gewerkt aan recepten die verschenen zijn in ‘mason jar’. Niet alleen
Er verschijnen de laatste maanden weer heerlijke boeken. Een van deze boeken is Breddos tacos. Misschien een wat bijzondere titel die wat uitleg vraagt. Nud Dudhia en Chris Whitney hebben de term ietwat vrij vertaald en betekend ’taco broeders’. Ze begonnen in 2013 samen met taco truck, waarbij ze steeds innovatiever en succesvoller
Het is tijd voor een heerlijk dessert wat perfect bij Sinterklaas past. Deze kruidnoten pudding is niet alleen lekker, maar op het wachten na, ook zo gemaakt! Heerlijk met wat extra kruidnoten, mandarijn partjes of eventueel een chocolade saus. Ik besloot de saus achterwege te laten, meer uit gemak… Een volgende keer maak
Ken je dat? Van die recepten die je leest of voorbij ziet komen en denkt.. Ja! Die moet ik maken en wel direct? Een Snel suikerbrood met appel bijvoorbeeld uit Saakje’s zoete bakboek en is een van haar favorieten. Die mening deel ik na het maken van het brood. Zoet, plakkerig en vooral heel
Dat je met cake en speculaaskruiden veel kanten op kunt is vast geen gek gegeven. Vorig jaar maakte ik een speculaas cake met stukjes amandelspijs. Dit jaar besloot ik door mijn standaard cake beslag zowel speculaaskruiden als kruidnoten te roeren. Een kruidnoten cake dus. Bovendien maakte ik hem af met wat witte chocolade.
Onlangs viel er weer een prachtig boek op de mat. Boeken over brood heb je al vaker voorbij zien komen op de blog, toch is er altijd ruimte voor meer. Dit boek van Levine van Doorne is dan ook een aanwinst in mijn boekenkast die ik broodliefhebbers met alle liefde laat doorbladeren.