Welkom op mijn blog

Hallo!

Naast de korte introductie die op de pagina ‘over mij’ te vinden is, wil ik graag iets meer vertellen over mijn liefde voor bakken.
Bijna twee jaar geleden (2009), ben ik begonnen met het bakken, maar ook met het verzamelen van recepten. Het leuke hieraan is natuurlijk het uitproberen van deze recepten. Iets wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen! Omdat ik niet alles zelf wil en kan houden/opeten, maak ik ook wel eens een iets lekkers op verzoek of als cadeau voor vrienden en familie.

Daarnaast ben ik ongeveer een half jaar geleden, begonnen met het bakken en versieren van taarten, cupcakes en koekjes.

Mocht je vragen hebben kan dit altijd via het formulier op de ‘contact’ pagina, maar ook onderaan het bericht zelf als opmerking!

Liefs,
Helen

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.