Hands Off My Chocolate chocolade bekers

De chocolade repen van Hands Off My Chocolate ken je vast, heerlijke smaken in reep van ronde schijfjes met ‘mine’ op ieder rondje die te lekker zijn om te delen. Toen ik vernam dat Hands Off My Chocolate met een nieuwe lijn ook in het bonbonschap van de supermarkt te vinden is, werd ik heel blij. Drie heerlijke chocolade bekers met bonbons! Tijd dus om deze bonbons te proeven in een nieuwe ‘getest’!
Hands Off My Chocolate  | HandmadeHelen

Hands Off My Chocolate 

‪In 2013 werd Hands Off My Chocolate opgericht door Thomas de Groen en Kitty Smeeten, beide echte chocolade liefhebbers. Als relatief jong chocolade bedrijf, doen ze het al erg goed! Lagen de eerste repen in november 2013 bij de Albert Heijn in de winkel, vindt je ze nu bij meerdere winkels in binnen- en buitenland! Hands Off My Chocolate vindt dat iedereen meer momenten voor zichzelf verdient. Ze zeggen dan ook: ‘Daarom maken we de allerlekkerste eerlijke Belgische chocolade, die te lekker is om te delen!’

Hands Off My Chocolate vindt het ook belangrijk dat de boeren hun cacao op een duurzame manier kunnen verbouwen en hun gezinnen goed kunnen onderhouden. Ze ondersteunen daarom de Cocoa Horizons Foundation. Hiermee stimuleren ze de duurzame oogst van cacaobonen en helpen ze tegelijkertijd het gezinsleven te verbeteren. Dat betekent: eerlijk leven, eerlijke prijzen, eerlijk onderwijs, eerlijke teelt, eerlijke zorg!Hands Off My Chocolate | HandmadeHelen

Te lekker om te delen

Net als de repen, zijn de chocolade bekers er in heerlijke smaken. Zo heb je chocoladeballen met karamel zeezout, chocoladeballen met hazelnootpraline & zeezout en met Belgische chocolade omhulde marshmallows. Mijn favoriet is de karamel zeezout, toen ik hem open beet schrok ik van de vloeibaarheid, maar dat maakt het juist zo lekker! De hazelnootpraline is ook verrassend lekker met dat beetje zeezout. Dat maakt de bonbon net dat specialer. De marshmallow is fluffy, niet te stevig en ook niet te zoet. Perfect in het jasje van chocolade. De chocolade bekers verklappen ook zeker waarom de naam van het merk zo kloppend is… Hands Off My Chocolate!
 
Wist je trouwens dat 33% van de mensen hun chocolade verstopt voor anderen? Verstop jij ook je chocolade? De chocolade beker verpakking kan door gaan voor een lege ijsbeker… Voila een nieuwe verstop plek! 😉 De bonbons zijn individueel verpakt, dus geen gesmeer en geplak in de verpakking. Erg leuk ook dat de balletjes er als snoepjes uit zien.
 

Alles op een rij:

Merk: Hands Off My Chocolate
Waar: Grotere jumbo’s en Marqt
Prijs: €3,59 per verpakking 
Cijfer: Alle smaken een 8,5! Maar de karamel zeezout vulling is mijn favoriet.
 
In iedere verpakking vind je 10 ballen of 6 marshmallows. Mochten ze ooit een assorti beker maken ben ik de eerste die hem koopt! Ze smaken alle drie heerlijk, waardoor ik moeite ga krijgen om een variant te kiezen als ik mezelf eens wil verwennen met wat chocolade!
 
Met dank aan Hands Off My Chocolate voor het toesturen van deze chocolade bekers.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.