Mijn recepten in een boek!

Een extra blogpost met leuk nieuws! Mocht je me op instagram volgen heb je het waarschijnlijk al gezien. Ik mocht het vorige week eindelijk verklappen! Mijn recepten staan in een heus boek. In samenwerking met Miller Media, heb ik afgelopen zomer hard gewerkt aan recepten die verschenen zijn in ‘mason jar’. Niet alleen mijn recepten vind je hier, samen met 7 andere bloggers verzorgden we de recepten en foto’s!
 
Naast mason jar, liggen er nog 9 andere titels in de winkel, die allen te koop zijn bij Xenos voor slecht €6,99. Van comfort food tot cocktails, voor ieder wat wils. Een perfect cadeau voor de feestdagen dus!
Mason jar | HandmadeHelen
 Mijn recepten staan dus in mason jar, een boek wat volledig in het teken staat van eten in een mason jar (pot). Van ontbijt tot snacks en diner tot dessert, het staat er allemaal in!
 
Als voornamelijk zoete blogger nam ik twee ontbijt recepten en drie desserts voor mijn rekening. Allemaal volledig passend bij mijn stijl, lekker en niet te moeilijk. De desserts passen ook goed bij een kopje koffie trouwens!
Mason jar | HandmadeHelen
Naast fysiek in de winkels, kun je de boeken ook online in de xenos webshop kopen. Tof feitje is trouwens dat de foto voor red vevelt cakes in een mason jar hoort bij mijn recept in het boek en dus ook door mij gefotografeerd is. Trots als een pauw liet ik het dan ook aan iedereen zien!
 
Print Friendly, PDF & Email
One Response to “Mijn recepten in een boek!”
  1. Alie says:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.