Deze Australian dip wordt door mijn ouders al gemaakt sinds ik me kan herinneren. Het is hun versie op iets wat zij zo’n dertig jaar geleden hebben gegeten in Australië toen zij daar op huwelijksreis waren. Het doet me dan ook altijd aan Australië denken, terwijl ik er zelf nog nooit geweest
IJs, ik ben er dol op! Helemaal sinds mijn zelfvriezende ijsmachine heb, het is nu zo makkelijk om een bak ijs te maken. Ik grijp dan ook ieder moment aan waarop ik ijs zou kunnen maken. Op mijn blog staan nu ook al een aantal ijsrecepten, maar tijdens het proberen van recepten
Afgelopen weekend (8 t/m 10 augustus) was het zover, de 2e editie van het festival der zoete verleidingen, oftewel ‘festival zoet!’ Zelf ben ik op de laatste dag geweest, omdat ik de andere dagen moest werken. Op de eerste dag van het festival was een taartenwedstrijd met in de jury o.a. de
Zelf ben ik dol op ijskoffie en ook mijn moeder heb ik al aardig weten te overtuigen. Wanneer we bij de Starbucks komen is dit een uitje op zichzelf, in Zwolle zit er namelijk (nog) niet een. Bij de Starbucks kies ik altijd het zelfde, namelijk een Caramel frappuccino. Zelfs wanneer het
Weer een nieuw foodmagazine op de markt. Naast delicious, Jamie, Elle eten en de hippe bakbladen die tegenwoordig de schappen sieren (ben zelf helemaal weg van Sweet Bakery) combineert het magazine van de receptenwebsite smulweb dit met elkaar. Met als titel Smult, kun je dan ook niet mis zitten. Op de cover
Na de hartige courgette taart die ik voor de foodblogswap juli maakte, had ik de smaak te pakken! Zat er in die taart nog redelijk wat groente, in deze variant niet. Naast een hartige taart zou je het misschien ook wel een vorm van ‘vleestaart’ kunnen noemen. In deze hartige taart met