Sinds een paar weken ben ik lid van de foodbloggersgroep op facebook. Al snel zag ik het berichtje voorbij komen van Emmelien op haar blog ‘zoet en roze’ waarin ze de nieuwe Foodblog Event mei 2013 aankondigde. De opdracht? Een zoet recept inzenden waarbij je alleen gebruik maakt van natuurlijke suikers. Denk hierbij aan honing, ruwe
Bij de cupcakes die ik voor het zilveren huwelijksfeest gemaakt heb, was het leuk om speciaal voor het paar een aparte cupcake te hebben. Wat is er dan leuker om een heuze bruidspaar cupcakes te hebben? De bruidspaar cupcakes vielen in ieder geval erg in de smaak. Moeilijk? Nee! Sterker nog, je
De titel zegt het al, zilveren cupcakes! Voor een zilveren huwelijksfeest werd me gevraagd wat feestelijke cupcakes te maken. Na kort gesproken te hebben kwamen de smaken sinaasappel en aardbei botercrème op tafel, met een plaatje van fondant. Feestelijke kleurtjes dus, die prima samengaan met zilver. Voor het feestelijke paar zelf heb ik een bruid
Na de espresso chocofudge schoot al snel het idee in mijn hoofd om dit te doen met de ‘fruitmelts’ van de Action. Met deze speciale Koninginnedag in mijn achterhoofd ben ik wat gaan klungelen. Iets wat me hierdoor goed is opgevallen, is het feit dat witte chocolade toch echt een andere aanpak
In de nieuwe uitgave van ‘Sweet Bakery 2’ zag ik op de allerlaatste pagina deze espresso-chocofudge staan. Mijn vader is dol op koffiebonen, niet alleen als koffie maar ook om zo op te snoepen. Uiteindelijk beviel het alleen mn vader en was de rest druk alle stukjes er aan het af friemelen.
Via een aantal blogs kwam ik terecht op een blog genaamd Dr Ola’s kitchen, hier stond het recept voor een ‘konsensmilch kuchen’, oftewel een gecondenseerde melk cake. Een recht voor een het recept is vrij simpel en hiermee maak je een heerlijke cake! Het is niet ingewikkelder dan een standaard cake, dus