Mango citroen milkshake

Milkshakes drink ik soms nog liever, dan dat ik een ijsje eet. Het blijft langer koud, hoeft niet zo snel op als een smeltend ijsje en ook kun je in een handomdraai varieren in de smaak. Maakte ik eerder graag een aardbeien milkshake, sinds ik deze Mango citroen milkshake maakte is dit echt mijn ultieme favoriet!
 
Om een citroen smaak in de milkshake te krijgen, gebruik ik in dit recept citroen ijs wat ik zelf gedraaid heb in mijn ijsmachine, al kun je in sommige winkels ook heerlijk citroenijs vinden. Het zoete van de mango heeft met het citroenijs een lekkere tegenhanger, die de milkshake extra speciaal maakt.
Mango citroen milkshake | HandmadeHelen
 

 Wat heb je nodig:

– 1 mango
– 300 ml melk
– 3 bollen citroen ijs
– Evt. een scheutje honing
 
Deze mango citroen milkshake is heerlijk zoet en in een handomdraai gemaakt. Met een rijpe mango, wat ijs en melk heb je namelijk een heerlijke zomerse milkshake! Mix in een blender de schoongemaakte mango, melk en het ijs tot een egaal mengsel. Mocht je mango iets minder zoet zijn, voeg dan een scheutje honing toe. Bij mij was dit niet nodig, maar geen mango is het zelfde natuurlijk. Dit recept is goed voor 3 redelijk formaat glazen.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.