15

Italiaanse sponscake

In het recept voor mijn tiramisu taart deelde ik dit recept al, maar het is een perfect basis recept voor veel meer taarten waarbij je deze luchtige Italiaanse sponscake kunt gebruiken.   De structuur van de sponscake is wat grover dan van het luchtige biscuit. Perfect dan ook om de laagjes extra

0

Focaccia met tomaatjes en mozzarella

Brood bakken gaat me steeds gemakkelijker af en durf ik steeds vaker met nattere deegjes te werken. Ik mag zelfs toegeven dat ik het erg leuk vind om te doen! Ik experimenteerde al eens met het natte deeg van Paul Hollywood, bij deze broodstengels met groene olijven en ook dit recept komt uit

0

Chocolade granola

Variatie vind ik heerlijk, toch ben ik iemand die met vlagen haar ontbijt routine veranderd. Ik heb vaak van die periodes/weken waarin ik alleen boterhammen wil als ontbijt met vrijwel altijd het zelfde beleg, of een periode waarin ik alleen yoghurt met fruit eet. Dit had ik vroeger ook. Best lastig, want

10

Tiramisu taart

Ik loop al jaren met het idee voor deze tiramisu taart en steeds stelde ik hem weer uit. Niet omdat hij zo ingewikkeld is, maar omdat ik hem het liefst met kerst wilde maken. Hij zou namelijk ook perfect zijn als dessert. Toen mijn vader afgelopen week jarig was, besloot ik dat

0

Macadamia en witte chocolade koekjes

Het bakken van koekjes met macadamia noten staat al vrij lang om mijn ’to bake’ lijst staan. Het is voor mij iets typisch Amerikaans om dit in een koekje samen met chocolade te verwerken. Ik maakte eerder al varianten, zoals de pecan- en hazelnoot koeken. Macadamia noten zijn niet het meest goedkope (welke

0

Getest: Dirty Chai tea – Celestial Seasonings

Dat thee hip is en je tegenwoordig overal ‘chai latte’s’ kunt bestellen weten we inmiddels. Een van de nieuwste trends is het combineren van koffie en thee, ook wel ‘coftea’ genoemd en in dit geval Dirty Chai tea. Afgelopen maand werd ik uitgenodigd om op het Dirty Chai event van Celestial seasonings te