Valentijn! Als je mijn blog volgt en al eens bij de verzameling recepten hebt gekeken voor de feestdagen, dan is je vast opgevallen dat Valentijn er stiekem niet zo heel vol bij zit.. Wat mij betreft bak je deze koekjes niet alleen voor Valentijn, maar het hele jaar door voor iedereen die
Bij een dessert of no bake cheesecake denk je vast niet aan mosterd. Ik deed dat in eerste instantie ook niet! Op het ‘all you need is food’ evenement van Kroon op het werk, ontmoette ik Harry D Lalousis, de mosterd sommelier van Maille. Samen met Barbara van babsjuh.com gingen we aan de
Afgelopen zomer hoorde ik voor het eerst van de Zuivelmakers. Een Nederlands familiebedrijf wat sinds 1977 (toen De Natuurhoeve) al bezig is met het maken van zuivelproducten. Zo hebben ze o.a.toetjes, yoghurt en hangop. Een nieuwe product van de Zuivelmakers is de roomkaas in spuitzak met een spuitmond. Verkrijgbaar in vier smaken, naturel, bieslook,
Wat is de maand januari snel voorbij gevlogen! Naast heerlijke recepten deelde ik ook de terugblik van mijn challenge in 2015 met jullie. Hierin verklapte ik al dat er in 2016 iedere maand een high tea recept zal verschijnen. Dit keer begin ik hartig en deel ik het recept voor blini’s met roomkaas! De
Koekjes zijn een van mijn favorieten wanneer het om bakken gaat. Inspiratie haal ik vaak uit Amerikaanse recepten, wat hebben zij veel variaties zeg!. Hoewel ik de Amerikaanse koekjes qua combinaties vaak goddelijk vind, wint een knapperig koekje het bijna altijd van een chewy koekje. Deze knapperige caramel koekjes zijn vanaf nu
Wanneer je dol bent op rolo’s en blondies maar nog niet weet wat je dit weekend wil maken, let dan nu goed op, want dit recept voor rolo blondies is dan perfect voor jou! Heerlijk simpel, je hebt namelijk geen mixer of verschillende kommen nodig. Met een lekkere smeuïge blondie en vol met