Pasen draait natuurlijk om veel meer dan de paashaas, paaseieren en lekker eten. Toch is het zoeken van paaseieren een leuke activiteit. Ik bakte al eens eerder cupcakes waarin ik paaseitjes verstopte, maar deze Pasen vond ik het tijd voor een nieuwe variant. Paasei cupcakes met tulpen. Hoe groot is de verassing,
Dat een lekker stukje taart heerlijk smaakt bij een kopje koffie of thee is geen raadsel. Bij een high tea vind ik het dan ook altijd geweldig om te zien wat voor heerlijks er te vinden is. Wat in Nederland vaak nog ontbreekt, zijn van die schattige mini tartelettes, die met twee
Er zijn van die recepten die je keer op keer blijft maken, omdat ze eigenlijk geen veranderingen nodig hebben. Dat heb ik met mijn tapenade recept, die ik jaren geleden al eens met jullie deelde. Toen ik het boek ‘Rutger Bakt’ een recept voor tapenade broodjes voorbij zag komen wist ik dat ik
Ik vertel wel eens vaker dat ik uren kan kijken op YouTube, bijvoorbeeld naar het versieren van koekjes met royal icing. Dat mijn abonnementen lijst dan ook volop kook en bak video’s toont, is geen verassing. Vandaag wil ik met jullie mijn 5x zoete YouTube kanalen. Typisch misschien, maar het zijn allemaal Engelstalige kanalen.
Met Pasen denk je natuurlijk aan eieren. Rond de Pasen vindt je ze in allerlei vormen, smaken en maten. Gevuld met de lekkerste vullingen, of met een lege binnenkant. Eerlijk is eerlijk, die holle chocolade eieren vragen er ook om om gevuld te worden met iets lekkers! Deze gevulde chocolade eieren met kwarktaart
Met nog een paar weken te gaan voor het Pasen is, is het het juiste moment voor dit boek! Het bakboek Zalig Zoet richt zich op baksels en de weetjes bij feesten en heiligen. Ieder land heeft natuurlijk zijn eigen tradities, gewoonten en baksels. Opvallend vond ik het dan ook, dat er