Het einde van augustus is al weer in zicht, wat gaat de tijd toch snel! Deze maand wederom een koekje in mijn streek baksel challenge, al moet ik eerlijk zeggen dat het stukje ‘streek’ steeds meer verschuift naar Hollandse baksels. Ik merk dat ik met dat donkerdere weer, weer naar geuren van kaneel
Sinds ik de handige kneepjes van het brood bakken leerde door een workshop te volgen, bak ik regelmatig zelf brood. Vooral het variëren vind ik erg leuk om te doen. Al tijden stond het maken van hotdog broodjes op mijn lijstje. Toen ik van kroon op het werk wat relishes en American mosterd
Ken je dat? Zo’n moment waarop je zin hebt in iets lekkers, maar er niets in huis is? Naja niets is wat overdreven, er lag een lading vers en rijp fruit in de koelkast.. Een mooi moment om mijn standaard cake recept iets op te fleuren met fruit! Je maakt in een
Cappuccino is een van mijn favoriete manieren om koffie te drinken. Blijer kon ik dan ook niet zijn toen ik het recept voor cappuccino ijsjes in het boek ‘IJslolly’s verrassend anders’ zag staan. Dit recept stond om nummer 1 om te proberen en gebeurde dan ook dezelfde middag al. Het originele recept heb
Dat ik dol ben op het maken van mijn eigen ijs is vast geen verassing. Vaak pak ik mijn zelf vriezende ijsmachine, al vind ik het ook erg leuk om ijs te maken in leuke vormpjes. Ik maakte eerder zelf al eens op deze manier peren ijsjes, maar er staan er nog zoveel
Milkshakes drink ik soms nog liever, dan dat ik een ijsje eet. Het blijft langer koud, hoeft niet zo snel op als een smeltend ijsje en ook kun je in een handomdraai varieren in de smaak. Maakte ik eerder graag een aardbeien milkshake, sinds ik deze Mango citroen milkshake maakte is dit echt