Volgens mij zit ik weer in een pindakaas fase… Wanneer je mijn blog al wat langer volgt weet je dat pindakaas soms weer opduikt in mijn ontbijt, bakken (en koken). Zo heb ik de laatste week weer pindakaas op brood en moest ik me toch echt eens wagen aan iets wat ik
In het najaar verschijnen er vaak weer nieuwe bakboeken. Dit seizoen begint het voor brood en banket liefhebbers dan ook goed met een prachtig boek over brood en banket in de kookschool reeks. De kookschool boeken zijn prachtige en uitgebreide boeken. Zo verschenen eerder al ‘kookschool klassiek’ en ‘kookschool patisserie’. Het
Wanneer er nieuwe producten uitkomen van Koopmans krijg ik deze vaak toegestuurd. Zelf bak ik liever zonder, maar het testen van deze mixen vind ik altijd erg leuk om te doen. Deze mix voor bananen brood maakte me erg nieuwsgierig. Naast deze mix voor bananenbrood staat er nu ook een mix voor kokosmakronen
Het is weer weekend! Perfecte tijd om dit hartige hapje op tafel te toveren. Letterlijk toveren, want binnen een uur staan deze heerlijke kaasvlinders bij de borrel op tafel. Het is overigens een wonder dat er nog zoveel vlinders op de foto staan, ze zijn namelijk ook warm erg lekker! Er verdwenen
Begin september was het weer zo ver, Heel Holland Bakt begon! Het vijfde seizoen ging van start en net als voorgaande seizoenen is er nu ook weer een prachtig boek verschenen. Dit jaar is het wel speciaal, het is namelijk een jubileum! Het vijfde seizoen is nog Hollandser dan hiervoor, met de
Een mokka taart stond al een tijdje op mijn baklijstje. Stom eigenlijk, want alle onderdelen heb ik al heel vaak gemaakt. Een mokka taart kwam er echter nog niet van. Afgelopen weekend was het dus tijd om dit eens te gaan maken! Met het recept van de koffie smaakstof die ik afgelopen