Coming soon: 24kitchen & Cottages

Dat ik dol ben op 24kitchen hebben jullie vast gemerkt. Mijn staande mixer is niet voor niets vernoemd naar Rudolph… Hij is dan ook een van mijn favorieten op de zender. Er is altijd een leuk of interessant programma wat ze uitzenden en je leert er altijd wel iets nieuws. Ik was dan ook dol enthousiast toen ik hoorde dat 24kitchen een geweldig idee had. In het weekend van 17 tot en met 20 april vind er dan ook het culinaire weekend 24kitchen & Cottages plaats.
 
Het is een culinair vakantie weekend in centerparcs de Eemhof, wat het hele weekend in het teken staat van food, kookcolleges, demo’s, workshops en entertainment. Natuurlijk zijn de chefs van 24kitchen ook aanwezig! Je ontmoet de chefs, leert ‘in real life’ van ze en er is zelfs ruimte om de chefs vanalles te vragen. Op uitnodiging mag ik zaterdag 18 April een dagje rondneuzen tijdens 24kitchen & cottages! Zie ik jullie daar?
24kitchen-1
Er zijn diverse kookcolleges en workshops die dag, maar het meest nieuwsgierig ben ik stiekem naar het kookcollege van Rudolph. Dit college zal volledig in het teken staat van chocolade! Zo zal hij het hebben over de herkomst, de toepassingen en de verwerkingsmethoden waarmee chocolade het beste tot zijn recht komt in zijn kookcollege: Rudolph’s Chocolaterie.
24kitchencottages2
Verder ben ik ook super nieuwsgierig naar de workshop hartige macarons van Estée Strooker (je weet wel, die leuke jonge chef op 24kitchen die masterchef won in 2010) en de kookcollege’s van Danny Jansen ‘Danny’s Azie’ en Giovanni Caminita ‘Prima Italia’ en het college ‘Meat Estée’ met Estée Strooker. Daarnaast is er ook een heerlijke delicatessenmarkt (zondag) waar je de meest heerlijke dingen kan vinden en vind er een foodtruck festival plaats op het park op zaterdag en zondag. Ook is er een heuse food cinema waar de lekkerste food films worden vertoond. Op zondag nemen de chefs het trouwens ook tegen elkaar op tijdens een battle!
hartige macarons

Benieuwd?

Nieuwsgierig geworden naar 24Kitchen&Cottages en wil je ook een cottage reserveren? Reserveren is mogelijk vanaf € 48,– per persoon, per nacht. Je boekt al een cottage vanaf 2 personen. Het is helaas niet mogelijk om kaarten voor één dag te reserveren.
 
24Kitchen&Cottages is inclusief :
– Accommodaties voor 3 nachten
– Kookcolleges
– VRIMIBO XL
– Foodtruck festival
– Grote feestavond
– Ontmoet de 24Kitchen-chefs
– Center Parcs faciliteiten

* Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen.
** Voor een aantal workshops wordt een kleine extra bijdrage gevraagd.

 

Foto’s met dank aan 24 kitchen / kip & ei

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.