4x favoriete hartige baksels

Op de blog vind je niet alleen zoete recepten, maar ook hartige hapjes, taart en snacks. Toch deel ik ze niet heel vaak.. Eigenlijk wel zonde want een hartig baksel maakt mensen soms net zo blij als met een zoet recept!
Groningse eierballen | HandmadeHelen

Groningse eierballen

Ik maakte deze eierballen voor mijn streek challenge twee jaar terug. Ik merk dat ze ook door jullie als favoriet bestempeld worden als ik op pinterest rondsnuffel. In feite is het een grote bitterbal met een gekookt ei aan de binnenkant.
 
Gevuld pizza brood - Stromboli | HandmadeHelen
 

Pizza brood

Dit pizza brood is simpel, snel en ook nog eens erg lekker! Met zowel kant en klaar pizza deeg als met vers deeg is dit brood erg goed te maken. Ik vulde het met pesto, kaas en chorizo maar er zijn genoeg variaties te bedenken!
 
Vlammetjes met chili saus| HandmadeHelen
 

Vlammetjes met homemade chilisaus

Dit recept maakte ik ooit eens n.a.v. de foodblogswap. Een onderling door bloggers geregelde uitwisseling van recepten. Hoewel een vlammetje al wat pit heeft, maak ik hem graag met een zelfgemaakte chilisaus. Veel lekkerder dan de gekochte varianten!
 
Avocado kip hapjes | HandmadeHelen

Avocado kip driehoekjes

Deze hapjes ontstonden uit restjes. Met nog een avocado, roomkaas en stukjes kip en wat loempia vellen. Ik bakte ze in de oven, waardoor ze ook nog eens minder vet bevatten! Ze hebben knapperige randjes en een romige vulling.
Print Friendly, PDF & Email
2 Responses to “4x favoriete hartige baksels”
  1. Anne-Marie says:
    • HandmadeHelen says:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.