Food nieuws

Vaak vind ik het zelf leuk om op de hoogte te blijven van foodgerelateerde zaken. Het lezen blogs met leuke overzichten van dit nieuws doe ik dan ook graag. Toch koos ik er zelf vaak voor om nieuwe producten, boeken of concepten te delen via social media of om ze te verwerken in recepten.
 
Toch merk ik dat ik daardoor soms wat food nieuws links laat liggen, omdat het niet in mijn concept past. Jammer want er zijn vaak leuke nieuwe producten, evenementen, horeca zaken en boeken die ik toch graag even met jullie wil delen!

Hands off my chocolate

Vorige maand al weer kreeg ik twee nieuwe smaken van Hands off My chocolate toegestuurd. Na de bonbon bekers weer een heerlijke aanvulling in het chocolade schap! De smaak hazelnoot, zeezout en cacao nibs is een pure reep, die wat simpeler oogt dan je misschien van het merk gewend bent. Houdt je van pure chocolade en ben je dol op hazelnoten? Dan is deze reep zeker voor je bedoeld! De chocolate chip cookiedough is iets specialer en ook meer in mijn straatje. Te lekker om te delen!
  

FAFO • good food & coffee

Onlangs opende een prachtige coffee bar in Den Haag zijn deuren. Nu zul je denken, daar zijn er tegenwoordig vast meer van… klopt! Maar deze wordt gerund door Nick & Denise van het blog 88food. Ze zijn dus van online naar offline gegaan. Zeker eens een bezoekje waard wanneer je in de buurt bent!

Strooigoed

December is weer in zicht en dat komt mooi uit met dit boek van Anne-Marij de Koning. Het liep storm bij de uitgever, wat ik alleen maar tof voor Anne-Marij vind! Toch wil ik jullie graag even kennis laten maken met dit prachtige boek! 
 
In strooigoed vind je recepten die helemaal bij de Sint passen plus een hoofdstuk met wat kerst inspiratie. Voor €9,95 een leuk cadeautje! (Ik weet wat ik mezelf ga kopen deze maand)

De blije boterham

Dat je van iets lekkers op je boterham blij wordt, hebben ze bij de blije boterham wel in de gaten. De Blije Boterham is aan de keukentafel bedacht door de Familie van Delden uit Nootdorp. Op vakantie raakten zij  geïnspireerd door de vele heerlijke ijssmaken. De familie vond het maar gek dat er wel zoveel keuze is in verschillende ijssoorten, maar als zoet beleg er alleen de bekende soorten zijn. En zo ontstond De Blije Boterham!
 
Ik kreeg een potje smeuïge muisjes en oeff het lekkere van muisjes zonder de angst je tanden te vernielen!
 
Naast de smeuïge muisjes variant (exclusief bij AH), is er ook een caramel stroopwafel en romige kokos variant. De potten kosten €2,29 per stuk en zijn te koop bij Plus en Albert Heijn.
 
 
Foto´s FAFO (met dank aan Nick & Denise) en Strooigoed (met dank aan Good Cook)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.