Halloween inspiratie

Afgelopen woensdag deelde ik schattige maar griezelige Oreo spinnen. Op HandmadeHelen vind je veel meer Halloween griezels en vandaag zet ik wat inspiratie op een rijtje!
 

Skelet koekjes

Deze koekjes lijken geel ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! Het skelet maakt het griezelig maar wat smaken deze chocolade koekjes goed! Het recept is hier te vinden.

Spinnenkoekjes

Deze spinnenkoekjes worden goed bekeken rond Halloween en zijn zelfs gepubliceerd in een Belgisch magazine. Een brossig koekje met een chocolade spin, wie wil dat nou niet? Het recept is hier te vinden.

Frankenstein marshmallow pops

Eng en schattig tegelijk! Een lekkere marshmallow in groene candymelts die zo uit een film komen! Met een beetje extra fantasie kunnen ze ook door voor kleine Hulkjes natuurlijk ;)! Het recept kun je hier vinden.

Spinnenweb cupcakes

Deze snelle manier van cupcakes decoreren voor Halloween is een must try! Let wel op dat je ze niet te vroeg decoreert met suikerspin. Door de smeuïge cupcakes smelt dit na een minuut of 15 weg. Het recept kun je hier vinden.

Vleermuis marshmallow pops

Net als Frankenstein bestaan deze vleermuizen ook uit marshmallows. Gedecoreerd met halve Oreo koekjes als vleugels kun je niet mis gaan. Het recept kun je hier vinden.
 

Zombie vingers 

Zelf ben ik dol op series als The Walking Dead, deze zombie vingers aten we vorig jaar dan ook tijdens een kleine marathon! Met een amandel als nagel vallen ze qua engheid mee, wil je helemaal griezelen? Doop ze dan in aardbeien jam! Het recept kun je hier vinden.
Print Friendly, PDF & Email
One Response to “Halloween inspiratie”
  1. ILDIKONL says:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.